Her gece yıldızların vitrine çıktığı Akvaryum Otel, cenneti, dünyanın en güzel adasında arayanlar için mükemmel bir adres olarak, Bozcaada’da sizleri bekliyor…

Akvaryum Otel Bozcaada

Odalarımız

Odalarımızdan eşine kolay rastlanamayacak bir manzara izleyebilir, teraslarında ve balkonlarında güneşlenebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Şarap ve üzümün adası, Bozcaada’nın, merkezinden, yani limandan 7 km uzaklıkta, adanın güneydoğu ucunda, akvaryum koyunun içinde bulunan Akvaryum Otel, yaz – kış konuklarımızı ağırlayabilmek için, her türlü donanıma sahip olarak, 2010 yazında, yenilenerek hizmete açıldı. 15 adet odamız var ve en fazla 36 misafir ağırlayabiliyoruz. Odalarımız 2, 3 ve 4 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği şekilde hazırlandı.

Bozcaada’da harika bir tatil için

Özel Tatlar

Birbirinden güzel farklı özel tatları ile nefis şaraplar üreten yerel fabrikaları, bağları, gezmeden, görmeden, tatmadan buradan gitmemek gerek. Bozcaada’da rakı balık yapabileceğiniz nefis yerler olduğu gibi küçük kişilikli ve özel tatlar peşinde koşuşturabileceğiniz lezzet mekanları da sizleri bekliyor.

ve Bozcaada

Şarabın ve Üzümün Adası

Akvaryum Otel Hakkında

"Yorulduğunuz olur mu hiç? Fiziki yorgunluğu kastetmiyorum... Sorunların üstünüze üstünüze gelip sizi iyice daralttığı durumlardaki yorgunluk... İşte o zamanlarda yapacağınız işlerden biri kalkıp Bozcaada'ya gelip Akvaryum Otel'e yerleşmek olmalı..."

Ali Saydam
★★★★★